Весна не поспішає радувати українців теплом та сонячною погодою - потепління першого квітня швидко змінилося короткочасними дощами та нічними заморозками. І, схоже, така погода ще потримає позиції. Синоптик Наталка Діденко розповіла, якої погоди варто очікувати українцям 7 та 8 квітня на християнське свято Благовіщення.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Детальним прогнозом синоптик поділилася на своїй сторінці у Facebook.

За попередніми даними, 7 і 8 квітня територію України накриє холодний циклон, який принесе істотне похолодання з опадами у вигляді мокрого снігу.

"Багато моделей погодних прогнозів, яким я довіряю, показують вихід циклону на 7 і 8 квітня, тобто на Благовіщення. В Україні буде похолодання, можливий не просто мокрий сніг, а сильний мокрий сніг. На півдні та сході – сильні дощі. Однак це прогноз попередній, орієнтовний", - підкреслила синоптик.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Наталка Діденко додала, що хоч і озвучує попередній прогноз, однак сценарій значного похолодання в середу-четвер досить ймовірний. Тому українцям варто добре одягатися у ці дні, адже весняна погода завжди примхлива і швидко змінна.

Нагадуємо, неділя, 4 квітня, не порадує любителів теплої і сухої погоди. В Україні очікуються опади, місцями сніг.