У Києві безвісти зник чоловік, який їхав зі столиці до Тернополя. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшукують Панькевича Василя Степановича, 13.08.1974 року народження. За інформацією, наданою правоохоронцями, чоловік ще 25 березня цього року вирушив з Києва до Тернополя, і того ж дня об 11:00 з ним було втрачено зв'язок. До цього часу не відомо, де він може перебувати.

Прикмети зниклого чоловіка: на зріст 160 сантиметрів, худорлявої статури, очі сіро-зеленого кольору, волосся темно-русяве.

На момент зникнення був одягнений у синю куртку, спортивні брюки, взутий у кросівки. На голові - сіра спортивна шапка.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У чоловіка також є особлива прикмета: на лівій руці татуювання у вигляді літери "В" між вказівним та великим пальцями.

Якщо вам щось відомо про те, де може перебувати чоловік, повідомте про це до поліції за номером телефону гарячої лінії.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.