Швидкісний потяг “Інтерсіті” сполученням “Київ–Львів” завдяки невідомим пасажирам перетворився на сміттєзвалище. Про це повідомили у спільноті “dpt.kiev.ua” у соціальній мережі Facebook.

Пасажири, які їхали на місцях поруч, залишили після себе калюжі кави, обгортки, одноразовий посуд, гору недоїдків та пакетів зі сміттям. Все це «багатство» розклали на кріслах та розкидали по підлозі.

На жаль, невідома реакція провідників на залишений бардак, та не ясно, коли саме трапився інцидент.

Коментатори не залишилися осторонь побаченого, зазначивши, що квитки на «Інтерсіті» - не найдешевші.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«Це не ті новини, які ми хочемо чути, це ті новини, на які ми заслужили.... Але ж в світі ср*ка, а ви про кількох нехлюїв пишете, така собі інформація», «Ці люди самі являються сміттям суспільства», «Свині, вони і вдома свині, і в поїзді, і в автобусі», - обурюються люди.

«А там завжди так! Я якось їхала по сусідству з такими екземплярами, Оленою і Гришею. Люди явно їхали зі Славського. Мало того, що Гриша всю дорогу крив матами Олену і посилав її в усі місця, (мабуть, відпочинок не вдався), так вони після себе такий срачельник теж залишили ... Культура!», «Всі місця продаються на конкретне прізвище. Знайти і покарати», - додають у коментарях.

Раніше ми повідомляли, юні гімнасти рознесли вагон "Укрзалізниці" перед змаганнями.

Як повідомляв "Знай.uа", киян посадять на швидкісну електричку, в передмістя за 20 хвилин. Однак пощастить далеко не всім киянам.

Також "Знай.uа" писав, що під Запоріжжям потяг "Інтерсіті" зійшов з рейок з десятками пасажирів всередині.