На Київщині містяни почали бити на сполох через чоловіка, який збирає тварин та закриває їх у підвалі чи на горищі.
Про це у спільноті "Підслухано Біла Церква" повідомила місцева жителька Тетяна Козирська.
"Сусід з психічним захворюванням збирає котиків, собачок, садить їх в підвал, на горище, в сарай і вони там здихають від голоду і без сонця. Ночами кричать ці тварини, здихаючи. З одного боку, це хвора людина, а з іншого, як можна це допускати?", - зазначила вона.
За словами містянки нещодавно у неї також зник кіт. Його не було 11 днів через це вона вирішила поговорити з сусідом та заявила, якщо пухнастик не повернеться, то вона викличе поліцію та журналістів.

"Кіт тут же прийшов з перебинтованою лапою від них весь сивий, худющий: вирвав лапу з полону ( на ланцюгу був!) без трьох пальчиків. До речі, якщо хтось шукає свого улюбленця, надаю ймовірну адресу: Київська область, м. Біла Церква, вул. Тімірязєва, 25: старий приватний будинок. Звуть Сашко. Біля 60 років. Проживає з батьками, які його покривають", - підсумувала жінка.

Раніше повідомляли, у Києві нелюд накинувся з кулаками на беззахисного малюка: "Просто захотілося".

Як повідомляв Знай.uа, прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв: "Як вдома".

Знай.uа писав, тернополяни вивалили гори голок у парку, там гуляють наші діти: "Так почався новий рік".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще