У Києві чоловік образився на водія, який надто близько припаркувався до його авто, і помстився йому просто на парковці. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, водій автомобіля Audi ключами подряпав машину марки KIA, який поставили впритул до його транспортного засобу.

«Ображений Бетмен. У вівторок якийсь одеський товариш на Audi вирішив подряпати автомобіль ключами, щоб "провчити" за парковку занадто близько до його жовтка.

Наскільки виправдана така поведінка водія Audi, якщо врахувати розташування автомобілів, згідно з розміткою?», - питають автори допису у підписників спільноти.

«Дряпати - це точно не по чоловічому. Але, на бюджетному паркетнику приїхав конкретний жлоб, щоб так підло втулити і змитися», «Невже не зрозуміло, що паркуєшся дуже близько, і створюєш незручності для іншого водія? І праворуч місця вистачає для нормальної парковки, без створення таких ситуацій», «Водій Ауді був змушений так припаркуватися через криво припарковану машину», - вважають кияни.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Мені просто цікаво... Той, хто приїхав другим, виліз через пасажирські двері?», - не розуміють містяни.

«Щось підказує, що "володар кілець" не просто так (через щільну парковку) подряпав сусіда. Напевно, сусід вже "відзначився" на дверях Ауді», «На морді йому нашкрябати потрібно!», - припускають коментатори.

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимир Назаренко під час онлайн-конференції.

Як повідомляв Знай.ua, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай.ua писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.