У Києві в одному з місцевих супермаркетів сталася НП, там чоловік стріляв в охоронця через зауваження за відсутність маски.
Про це повідомляє Київська міська прокуратура.
Так, стало відомо, що у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв в охоронця магазину через зауваження про відсутність маски. Інцидент стався у приміщенні магазину, що розташований в ТРЦ на проспекті Перемоги.

Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області
Автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

"Чоловік зайшов до магазину без захисної маски, у зв’язку з чим охоронець зробив йому зауваження. Не бажаючи дотримуватися карантинних заходів, чоловік дістав предмет схожий на пістолет та зробив 2 постріли в охоронця", - сказано у повідомленні.

Варто зазначити, що внаслідок цієї пригоди охоронець отримав тілесні ушкодження в область голови та тулуба. Правоохоронці затримали 32-річного зловмисника на місці події.

Наразі вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ (хуліганські дії із застосуванням зброї).

Нагадаємо, що невідомий розстріляв покупців у супермаркеті, багато загиблих: довелося викликати спецназ.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, молодий чоловік "стратив" шістьох жінок: заходив в салони і розстрілював.

Також Знай.uа писав, що афроамериканка відкрила стрілянину по копу після біганини з криками: померла на місці.