У Києві в одній з квартир місцеві жителі тримають свиню, яка охороняє господарів краще за собаку. 80-кілограмова свиня мешкає зі своєю господинею в одній квартирі й щодня гуляє на повідку.
Про це повідомляє "Вечірній Київ".
Киянку Ірину Георгіївну разом з її домашньою улюбленицею Марго щодня зустрічають здивовані перехожі. Адже не кожного дня можна побачити свиню, яка гуляє по Києві на повідку. Зараз свинка Марго разом зі своєю господаркою Іриною Георгіївною мешкає в квартирі однієї багатоповерхівки Солом’янського району столиці.

Спальне місце Маргоші, фото: Вечірній Київ
Спальне місце Маргоші, фото: Вечірній Київ

Все почалося 12 років тому, коли пані Ірині дали маленьке поросятко в’єтнамської породи, щоб погралися діти. Але Марго так припала всім до душі, що потім з нею вже не могли розлучитися.

"Воно було таким маленьким, потішним, ніжки були розміром, як мій палець-мізинчик. Запевняли, що це порода — міні і свинка великою не виросте. Тому і залишили собі", — розповідає пані Ірина.

Свиня  Марго, фото: Вечірній Київ
Свиня Марго, фото: Вечірній Київ

Але Маргоша несподівано виросла до 80 кілограмів. Проте господарі вже не уявляли без неї свого життя. Та запевняють, що свинка лагідна та вихована й до того ж знає всі команди.
Проте незнайомим господиня радить близько до тварини не підходити, бо вона може вкусити.

"Вона мене охороняє і квартиру охороняє краще за собаку", — каже власниця тварини.

За слухняність свинка отримує сухарики, але її улюблені ласощі — апельсини та банани. Омивають господарі Маргошу вологими серветками. Їсть свинка небагато — всього півмисочки на день. Це — свіжоприготовані овочі та каші.
Для Марго у квартирі на підлозі зробили окреме спальне місце, а іноді свиня займає і увесь диван.

Нагадаємо, що найстаріша кішка в світі пережила кілька поколінь: тварині вже 160 людських років

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", 12 тисяч птахів на 380 тисяч доларів: у Держекоінспекції розповіли про збитки навколишнього середовища в результаті вилову рідкісних птахів

Також, "Знай.uа" писав, набережну Ужгорода облюбували білосніжні красені - в теплі краї не заманиш.