Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала, як відпочиває у теплих краях, катаючись по морю на яхті. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На опублікованих кадрах – Осадча на борту яхти, у стильній сорочці, зав’язаній вузлом на поясі, та коротеньких шортах. Позаду неї – темно-синє море та блакитне небо.

«Коли фільтри непотрібні», - написала телеведуча під знімком.

«Все, як у голівудському фільмі. Море, яхта і красуня», «Дуже класний образ у Вас, Катю», «Дуже приємно бачити Вас, Катерино, і команду «Світського життя» в наших краях. Це чудово, що і до нашого міста прилітають зірки українського шоу-бізнесу. Ласкаво просимо в країну вічного літа», - пишуть у коментарях фанати.

«Класно живеться... по два рази за сезон бувати в теплих краях, а ще пандемія...», - заздрить дехто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У коментарях також розгорілися справжні баталії щодо того, чиї ж ноги в українському шоу-бізнесі – найдовші.

«У кого довше ноги? У Полякової або Осадчої???», - запитує одна з фанаток.

«Ще є Алла Костромічева», «У неї зріст нижче і зовнішність не можна порівняти зі згаданими!», «Ми говоримо про ноги, а не про зріст в цілому, і я не вважаю її зовнішність набагато гірше, ніж згаданих вище...», «До речі, зріст у них практично однаковий», пишуть у коментарях до фото фанати телеведучої.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також " Знай.ua " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.