Популярний український артист Дмитро Монатік, більш відомий як MONATIK, 1 квітня відсвяткував своє 35-річчя. У цей день виконавця привітали тисячі людей, але і він сам підготував для своїх фанатом сюрприз.
Так, MONATIK разом зі своєю сім'єю з'явився на обкладинці українського fashion-глянцю L'officiel. Відзначимо, що артист вперше публічно показав обличчя своїх синів Данила і Платона. Теплим сімейним фото MONATIK поділився на своїй сторінці в Instagram.

Дмитро Монатік з сім'єю, фото з instagram
Дмитро Монатік з сім'єю, фото з instagram

"Прийшов час Дані і Платоші показати свої обличчя. Це повинно було статися. Я ділюся своїми досягненнями, невдачами, перемогами, творчістю публічно. Але головне досягнення - це ж вони. Діти - моя головна гордість і, безумовно, найкраще, що сталося зі мною в житті", - зазначив артист.

Дмитро Монатік з сім'єю, фото з instagram
Дмитро Монатік з сім'єю, фото з instagram

Варто відзначити, що в цьому році fashion-глянцю L'officiel виповнюється 100 років. Весняний номер з родиною Дмитра Монатіка на обкладинці з'явиться у продажу вже з 7 квітня.

Як повідомляє портал Знай.ua Горбунов і Осадча змусили маленького сина махати лопатою: виховують майбутнього Вірастюка

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай.ua писав, що Горбунов, Осадча, Кароль і Дорофєєва показали улюблений жест Кернеса: "чекаємо"