Допоки у Києві діє квітневий локдаун, водії зможуть залишати свої автівки на парковках КП "Київтранспарксервіс" абсолютно безкоштовно.

Про це під час брифінгу у п'ятницю, 2 квітня, заявив очільник столиці Віталій Кличко.

Вже з понеділка, 5 квітня, карантин у Києві буде суттєво посилено через стрімке розповсюдження коронавірусу. У зв’язку із цим влада столиці вирішила розширити перелік пільг та преференцій для малого та середнього бізнесу Києва.

“Для всіх киян хочу повідомити, що з 5 квітня до завершення дії суворих обмежень власники авто на території Києва звільняються від оплати за паркування на майданчиках КП “Київтранспарксервіс”, – заявив Кличко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчавши вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимир Назаренко під час онлайн-конференції.

Як повідомляв Знай.ua, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай.ua писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.