Активісти Національного Корпусу пікетували головний офіс мережі АЗС Glusco у Києві через зв'язок мережі з російським капіталом і, зокрема, лідером ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Про це повідомила прес-служба руху.

акція протесту Нацкорпусу
акція протесту Нацкорпусу

“Будь-які відносини з Росією мають бути розірвані - як політичні, так і торгово-економічні. Ми побачили перші кроки у вигляді санкційного списку РНБО, у якому є Медведчук. Але ми не побачили жодних конкретних, дієвих наслідків. Російський бізнес під різними обличчями продовжує тут працювати”, - сказав очільник столичного Нацкорпусу Сергій Тамарін.

акція протесту Нацкорпусу
акція протесту Нацкорпусу

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Активісти називали Glusco “великою пральною машиною Медведчука”, в якій він відмиває “криваві російські гроші”, і вимагають знешкодити увесь російський бізнес в Україні. Під офісом компанії в БЦ “Eleven” представники Нацкорпусу лишили напис “Глуско=Медведчук=Путін”.