Учора, 1 квітня, у Дніпрі чоловік вигулював на повідку "липового" лева. Містяни ділилися знімками жартівника та його улюбленця у соцмережах.

Як виявилося, у ролі лева виступав улюблений пес дніпрянина Сергія Клепача. Містяни, які зустрічали на вулиці короля звірів, не одразу розуміли, що перед ними собака.

"На прогулянці з левеням", - підписав власник пса смішні знімки.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як виявилося, грива на собаці – штучна, і вдягається, як капюшон. Порода дніпровського «псевдолева» - ріджбек. Цікаво, що цих собак часто називають «африканськими собаками-левами», оскільки колись їх використовували для полювання на цих небезпечних тварин.

«Довго думала, що за порода. Здорово придумав, така краса вийшла!!!», «Цар звірів на прогулянці», «Це гончак на лева. Левова собака», - коментують світлини в соцмережах здивовані українці.

Раніше ми писали про те, що 52-річна ведуча "Все буде добре" вразила пружними формами: "Чудові результати".

Нагадаємо, ведуча "Все буде добре" Матвєєва зізналася, як набрала 11 кг: "Після розлучення..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Надія Матвєєва вказала на головний недолік українок.

Також портал Знай.uа писав, що Матвєєва з "Все буде добре" зайнялася активним схудненням: "Більше 100".