Відома українська телеведуча Катерина Осадча показала, як привітала співака та танцюриста Монатіка із Днем народження. Відповідні знімки вона опублікувала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

Треба зазначити, що улюбленець мільйонів українців Monatik відзначив своє 35-річчя. Його шлях до вершин шоу-бізнесу був нелегким, але саме падіння та творчий пошук зробили з нього справжню зірку.

На честь свята українського мультіартіста влаштували гучну вечірку, куди, звісно ж, запросили і ведучу «Світського життя».

«Мріяти не шкідливо, все в житті можливо! monatik_official з ювілеєм, в 35 все тільки починається! Наш сюрприз для monatik на честь ювілею дивіться вже цієї суботи у «Світському житті» о 23:20», - анонсувала Осадча.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На опублікованому знімку вона стоїть поруч із виконавцем синьо-білому вбранні, підтримуючи загальну колористику свята.

«Ну блін, що це у вас за наряди? Це зараз так у Києві носять?», «Тарапунька і Штепсель в новому варіанті», - коментують побачене українці.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча відвідала найдорожчу людину в особливий день:"ми завжди поруч". Ведуча опублікувала кілька фотографій зі святкування дня народження мами.

Як повідомляє портал " Знай.ua» Осадча застрягла між Лесею Українкою та Юлією Тимошенко: "Однозначно була б…" Українська телеведуча Катерина Осадча, як і величезна кількість зірок з усієї України і навіть за її межами, досить голосно відсвяткувала 150-річний ювілей від дня народження української письменниці і громадсько-політичного діяча Лесі Українки і навіть приміряла її образ.

Також " Знай.ua " писав, що Осадча з Горбуновим схопилися за ніж заради сина. Катя Осадча та Юрій Горбунов відзначали день народження сина Івана. Йому 18 лютого виповнилося чотири роки.