Відома українська співачка Alyosha показала свою дружну родину на прогулянці. Відповідний знімок вона опублікувала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

На фото, опублікованому дружиною фронтмена гурту "Антитіла" Тараса Тополі, вона разом із чоловіком та двома синами гуляє в улюбленому парку.

«Що може бути краще за прогулянки під теплим весняним сонечком з коханими хлопчиками! Кохаю усіх моїх Топольок», - написала під зворушливим знімком співачка.

При цьому за кадром залишилася їхня найменша донечка Марійка, якій лише вісім місяців. Дехто з фанатів припустив, що саме вона і зробила спільне фото батьків і братів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Хто фоткає? Марійка», «А Тополька де?», «Машуля фоткає?», - запитують підписники сторінки.

«Гарна сім'я! Будьте щасливі!», «Чудова дружня сім'я», «Гарна родина!», - захоплюються побаченим коментатори.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою

Нещодавно Знай передавав, що артистка Alyosha розповіла, як повела під вінець Тараса Тополю прийнявши рішення про народження дитини і домоглася втілення своїх бажань. Про це зірка розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях".