У Києві розшукують безвісти зниклу дівчинку. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшуком неповнолітньої займаються співробітники Голосіївського управління поліції у місті Києві.

За інформацією правоохоронців, розшукувану Єжель Богдану Іванівну, 2004 року народження, востаннє бачили 1 квітня – вона пішла з місця свого проживання і до цих пір не повернулася.

Прикмети дитини: виглядає на 15-16 років, на зріст 158-160 сантиметрів, середньої статури. Має довге волосся до плечей, пофарбоване у червоно-коричневий колір, очі карі.

На момент зникнення була вдягнена у спортивний костюм бордового кольору, білі з сірими вставками шкіряні кросівки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо у вас є інформація, яка могла б допомогти в розшуку дитини, телефонуйте на гарячу лінію поліції.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.