У Києві невідомі влаштовують нічні обстріли будинків. Про це розповіли у сюжеті ТСН.

Як зазначається, мешканці багатоповерхівок потерпають від обстрілів вже майже місяць. Люди стверджують, що їм страшно підходити до вікон, оскільки на шибках неодноразово виявляли сліди від куль.

За словами мешканця квартири, розташованої на 10 поверсі, у його вікні – два сліди від куль. Обидві кулі влучили у вікно дитячої кімнати. Постраждали також мешканці поверхом нижче.

"Регулярно сусіди пишуть, що вони виявляють у себе такі самі пошкодження", - додає чоловік.

Люди стверджують, що в один вечір, коли постраждало найбільше квартир, обстріл вели впродовж півгодини, починаючи з 23:00. Люди вийшли на стадіон, на якому, як думали, може перебувати стрілок, проте нікого не знайшли.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Мешканці будинку припускають, що стрілками-хуліганами можуть бути мешканці гуртожитку, який належить Держтелекомунікаціям, і розташований саме навпроти будинку.

Поліція, за словами людей, не особливо поспішає займатися цією справою.

«Приїжджають копи. Потім приїжджає слідчо-оперативна група, ми все це фіксуємо, пишемо заяву, далі це все потрапляє у службу дільничних, де ходу цьому немає», - жаліються вони.

Нагадаємо, київська влада запровадила жорсткий локдаун у столиці - з 5 квітня зачиняються дитячі садочки та початкові школи, а транспорт переходить в режим спецперевезень.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.