На сторінці популярної української моделі plus size Міли Кузнєцової з'явилася нова публікація в мережі Instagram. Красуня з величезними натуральними грудьми продовжує балувати своїми пишними формами спрагу армію фанатів.

Цього разу вона прорекламувала свою фотосесію в образі гарячої наїзниці. Її шанувальники відреагували на новину із захопленням.

«Fantastic cowgirl New photoset on my patreon page, link in bio. Don't miss it (Фантастична ковбойка. Новий фотосет на моїй сторінці в патреоні, посилання в біографії. Не пропустіть це)", - написала красуня під опублікованим знімком.

"Красива у вас природа", "Спасибі за розміщення фото, міс Кузнєцова!", "Казково і красиво, я тебе обожнюю", - пишуть в коментарях фанати.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Мила, я не жартую, ти можеш зупинити мене грудьми, я вмираю від любові", - зізнається один з її італомовних шанувальників.

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром похвалилася маракасами і великим декольте: "чоловік обламує".

Знай.uа писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром нагодувала чоловіків грудьми: "піднос не потрібен".