У Києві замінували всі лікарні. Про це повідомляє телеграм-канал "Київ сьогодні", посилаючись на дані інших ЗМІ, отримані від джерела в поліції столиці.

При цьому варто враховувати, що сьогодні – 1 квітня, Всесвітній день сміху, і повідомлення про мінування цілком може виявитися чиєюсь дурною жартом.

«Замінували всі лікарні Києва. Принаймні, про це повідомляють багато ЗМІ з посиланням на джерело в поліції. Проводиться евакуація, поліцейські перевіряють інформацію. Сподіваємося, це всього лише першоквітневий жарт", - додали в співтоваристві.

Додамо, що за подібні «жарти» в Україні діють суворі покарання, псевдомінера можуть відправити до в'язниці з конфіскацією майна. Горе-жартівників швидко обчислюють і карають.

Нагадаємо, що Луганський хлопець рятує багатьох українських військовослужбовців на Донбасі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, посли іноземних держав обговорили на Донбасі заходи гуманітарного розмінування.

Також Знай.ua писав, що на Донбасі провели практичні заняття з мінної безпеки.