На Запоріжжі лікарі рятують маленького Андрія, в якого діагностували апластичну анемію у важкій формі. Через хворобу кістковий мозок дитини перестає правильно функціонувати.

Лікування і з самого початку було важким, та хлопчик все мужньо терпів: що завгодно, аби одужати. Та хвороба не відступає, і ситуація стає все гіршою. У березні лікарі призначили для Андрія препарати нової терапії, але покращення не приходять, пише ТСН.

"У Андрія кілька днів поспіль підвищується температура до 38,5. Кровоточать ясна, болить рука з невідомих причин, запалилися пальці на ногах, ерозії в шлунку (наслідок лікування)", - каже втомлена мама.

Рідні розуміють, що попереду на їхнього бійця чекає довге лікування, а грошей на це вже почало не вистачати. Тим часом лікарі не виключають, що андрію знадобиться трансплантація кісткового мозку, а це додаткові гроші, до того ж немаленькі. Родина хлопчика благає небайдужих українців відгукнутися.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати