Київська влада запровадила жорсткий локдаун у столиці - з 5 квітня зачиняються дитячі садочки та початкові школи, а транспорт переходить в режим спецперевезень.

Хто може отримати перепустку для прохзду в транспорті під час локдауну, розповів заступник голови КМДА Микола Поворозник під час брифінгу ЗМІ.

Локдаун в Києві, фото Уніан

За словами чиновника, перепустки видаватимуться тільки працівникам критичної сфери: медикам, працівникам транспорту, соцпрацівникам, працівникам ЖКГ, рятувальникам, військовим і поліцейським.

Звичайним пасажирам без перепусток вхід до метро і наземного громадського транспорту забороняється. За словами чиновників, жорсткий карантин у Києві триватиме щонайменшк два тижня - у КМДА сподіваються, що це допоможе виправити ситуацію із зростанням хворих.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Поворозник додав, що у влади є вже налагоджені способи для видачі спецперепусток, тому за наступні три дні вдасться забезпечити перепусткою всіх із вище перелічених категорій працівників, хто вийде на роботу 5 квітня.

Нагадаємо, раніше Києву загрожує повний локдаун без транспорту і дитсадків

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві подорожчають маршрутки: скільки заплатимо за сумнівний комфорт

Також «Знай.uа " писав, що Кличко вимкне опалення в Києві, названа дата