Популярний український співак Олександр Пономарьов анонсував свій новий проект до Великодня. Про це він повідомив підписникам на власній сторінці у Instagram.

Він наголосив на тому, що майбутній проект буде досить складним.

«Готую новий проект до Свята Воскресіння! Великий проект, складний і водночас цікавий! З Божою допомогою зробимо!», - написав співак.

У коментарях фанати зазначили, що чекали на сюрприз до свята від кумира.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

«Я відчувала, щось буде на свято», «Успіху вам, все буде, як завжди, на вищому рівні!

Я вірю, що Боженька стане в поміч!!! Наснаги Вам, натхнення і Божого благословення!», «Це для Бога, Вiн допоможе Вам. Удачi!», - підбадьорюють вони співака.

«Олександре, у Вас все вийде!!! Вдалого Вам проєкту!!!», «Бог в допомогу! Мене здивувало... Коли Ви привітали всіх нас Великоднім тропарієм. Аж до мурашок було... Зараз в моєму житті не найкращий час. І Ви - моя головна підтримка», - зізнаються в коментарях фанати.

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять.

Як повідомляє портал Знай 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Також Знай.ua писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells, тільки оленів не вистачає.