Киянка розповіла, через що їй довелося пройти з хворою ногою в наших безкоштовних лікарнях. Про це Кассандра Луценко написала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Вчора вранці у мене захворіла раніше зламана нога, захворіла сильно, але мене це не збентежило, тому що не вперше. До першої години дня біль посилився. До третьої години я пережила всі кола пекла, здавалося, що в нозі оселився тарантул», - розповіла вона.

Знемагаючи від болю, вона подзвонила в травмпункт, проте там її «відфутболили», мотивуючи це тим, що установа закрита на карантин. Замість допомоги їй запропонували викликати швидку.

"Дзвоню в реєстратуру поліклініки, де у мене підписана Декларація... Моя невловима доктор пішла у вільне плавання... в реєстратурі попередили, що у неї запис до 10 квітня, а без її направлення я до хірурга не потраплю. Паралельно повідомляють, що працює Голосіївський травмпункт".

Скрін, Facebook Кассандра Луценко
Скрін, Facebook Кассандра Луценко

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зателефонувавши в Голосіївський травмпункт, киянка зіткнулася з таким же недбалим ставленням, як і раніше. Їй заявили, що з подібними проблемами потрібно йти до сімейного лікаря. Після всіх доводів пообіцяли прийняти, але кілька разів кидали трубку.

В результаті дівчині довелося йти за допомогою в приватну клініку.

Нагадаємо, раніше під пологовий будинок у Києві підкинули немовля із запискою - " подарувала колі шанс"

Як повідомляє портал Знай львів'янкам запропонували народжувати на камеру

Також Знай писав, що молода Українка на Різдво народила четверню, щасливу матусю виписали з лікарні: "ми на сьомому небі"