У Києві жителі двох будинків влаштували бійку через землю, причому не через ділянку, а саме через грунт на ньому. Про це розповіли в співтоваристві Kyiv NEWS.

Як повідомляється, інцидент стався між мешканцями будинків, розташованих на Героїв Дніпра.

«На Героїв Дніпра люди з 45-го будинку вирішили посадити деревця, але земельку під дерева вирішили викопати у 47-го будинку. І понеслося...",- пише автор відео.

На опублікованих кадрах – жінка, яка стверджує, що вигрібати землю з-під чужого будинку – цілком законно. За її словами, колись на ділянку сусіднього будинку була завезена земля, однак, оскільки проїхати в двір самоскид не зміг через припарковані машини, землю вивантажили під 47-м будинком.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Вона також зазначає, що землю завозили в жовтні 2020 року, коли були вибори.

"Одна божевільна кричала, що сюди завозиться земля", уточнила вона.

Автор відео стверджує, що ніякої землі ніхто не привозив, а сусіди набирають грунт на їх прибудинковій території, «за яку ми платимо».

Нагадаємо, раніше На Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Поліція пов'язала "голого" харків'янина в метро, вивели під руки: "місто може спати спокійно"