Київ невблаганно наближається до посилення карантинних заходів. Про це стало відомо зі слів голови Держспоживслужби Києва Олега Рубана, сказаних в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, в столиці стрімко закінчуються місця в лікарнях, призначених для лікування пацієнтів з коронавірусом. У зв'язку з цим міська влада готується до чергового посилення карантину. Одним з поштовхів до посилення локдауна може стати неготовність Національної академії медичних наук до надання додаткових ліжко-місць для підступних пацієнтів.

Майбутні обмеження можуть торкнутися всіх сфер суспільного життя. Наприклад, готуються зупинити громадський транспорт, закрити дитячі садки і перевести учнів молодших класів (1-4 класи) знову на дистанційне навчання.

Крім того, влада обурена тим, як у столиці працює громадський транспорт - постійно фіксуються численні порушення, а в "Укртрансбезпеці" ігнорують свої прямі обов'язки з контролю за тим, як виконуються карантинні обмеження.

Раніше повідомляли, професор, який передбачив пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії - які заходи вживаються в школах різних країн світу.