Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька відповіла на закиди тих, хто вважає, що вона надто захоплюється пластичною хірургією. Відповідні кадри вона опублікувала в сторіз на своїй сторінці в Instagram.

«Отримала щойно в директ дуже дивне зауваження, що вже не схожа сама на себе, досить пластики. Я ще жодного укола не зробила. Люди, що ж це таке?», - запитала вона у своїх фанатів.

Вона також показала скріншот переписки, у якій невідомий абонент пише телеведучій, що та занадто зловживає послугами пластичних хірургів.

«Досить пластики! Дивлюся на вас по телевізору, так ви вже сама на себе не схожа!», - пише невідомий підписник Соломіїної сторінки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Соломія Вітвіцька показала стрункі ніжки у ботфортах і налякала українців: "Така худа..." Улюблениця мільйонів українців виглядає не надто здоровою, і не на жарт стривожила людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті: "Обожнював відвідувати..."

Також, "Знай.uа" писав, що містична Аліна Гросу розпустила пухнасті крильця: "Незліченна безліч"