У Києві вбили громадського активіста і ветерана АТО Олександра Мандича з позивним Ташкент. Його тіло виявили в канаві під Києвом.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Як стало відомо, увечері 24 березня невідомі утримували 37-річного чоловіка в його квартирі на Печерську і били його. Після цього Мандича посадили в авто і відвезли в невідомому напрямку.

Через кілька днів, 28 березня, Олександра Мандича знайшли мертвим у покинутій канаві під Києвом. На його тілі були множинні травми, в тому числі ножові поранення.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Близькі потерпілого повідомили в поліцію про зникнення чоловіка. Відомо, що у нього був конфлікт з невідомими особами.

"Чотири доби друзі шукали Мандича Олександра і вірили в краще. Але дива не сталося. Його зарізане тіло знайшли в Київській області. Винні затримані і зізналися у скоєному.
Саша був надзвичайно яскравою особистістю з великим людяним серцем. Ми разом були на війні і на барикадах революції. Боролися за збереження пам'яток архітектури та скверів з громадськістю. Захищали підприємців на податковій площі та протидіяли квартирному рейдерству на Печерську.
Друже, мені буде дуже не вистачати твого вірного плеча побратима. Вічна пам'ять тобі, брате!", - написав друг покійного активіста Ігор Криворучко.

За вбивство Олександра вже затримано двох уродженців Луганської області та одного киянина. Всі троє раніше потрапляли в поле зору правоохоронців. За вбивство їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз експерти встановлюють причину смерті і способи нанесення травм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом зникла висока школярка в сірих штанях: рідні божеволіють

Як повідомляє портал «Знай.иа» Київського екс-копа, який п'яним збив на смерть жінку і скалічив її дочку, звільнили з-під варти в залі суду

Також «Знай.иа " писав, що Банда викрала сина і притиснула батька до стінки - "Жени мільйон!"