У Києві знову прорвало трубу з гарячою водою. Про це повідомили в телеграм-каналі Kyiv NEWS.

Повідомляється, що трубу прорвало сьогодні, 29 березня на Печерську.

За інформацією джерела вода пішла вниз на Кловську, автомобілі пливуть.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Знову в центрі уваги елітний Печерський район. Цього разу, по мимо гейзерів, на Печерському узвозі утворилися справжні термальні джерела. Прорвало трубу гарячої води, вся вода пішла вниз на Кловську, автомобілі пливуть",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Києві на вулиці Жмеринська, 10 посеред дороги утворилася величезна яма. Про це стало відомо, що в суботу, 27 березня.

Поки невідомо, чому на зазначеному місці утворилася яма таких розмірів. На оприлюднених фото видно, що яма утворилася прямо посеред проїжджої частини і викликала у водіїв багато незручностей. Адже водіям доводиться об'їжджати яму, а це викликає тягучки на цій ділянці дороги.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Також «Знай.иа " писав, що Вулиці Києва заливає струмками окропу, комунальники знизують плечима- " Весна!" 26 березня 2021 року в Києві на бульварі Дружби Народів прорвало трубу з гарячою водою. Через прорив труби було ускладнено рух на на дорогах в цьому районі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь... НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська.