Хазяї свинки Маргоші, яка завдяки відео у соцмережах прославилася на всю Україну, вигуляли улюбленицю спальним районом столиці.

Кумедне відео опублікував Telegram-канал "Київ без цензури".

На відео видно, як Маргоша спокійнісінько прогулюється по масиву Відрадний - свинка бігає між багатоповерхівками і навіть намагається "познайомитися" із зустрічними собаками. Хоча останнім, судячи з усього, норовлива "дама" на повідку зовсім не до смаку.

Власник Маргоші пояснив, що вивів свою улюбленицю на прогулянку, аби вона могла насолодитися справжнім весняним теплом, яке прийшло до Києва минулими вихідними.

"Це Київ, дитинко. Суворий Відрадний. Легендарна свинка Маргоша вийшла на прогулянку-погода відмінна", - йдеться у підписі до відеоролика.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто додати, що мешканці мікрорайону вже звикли до маргоші і навіть намагаються її підгодовувати чимось смачненьким.

Нагадаємо, на Львівщині знайшли гараж з котами у клітках. У населеному пункті Стебник Львівської області, в орендованому гаражі виявили велику кількість кліток з котами.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у Харкові на всіх стовпах розвісили оголошення з інформацією про шкуродера. у листівці написали навіть місце проживання чоловіка і розповіли, що дана істота труїть котів і собак у дворах житлових будинків.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Хмельницькому молодь познущалася над твариною та виклала відео у vережу. Українці не пройшли повз і пообіцяли знайти їх зробити з ними теж саме.