У Києві молода дівчина самостійно наздогнала і знешкодила злодія, який намагався вкрасти речі з кіоску.
Про це повідомляє Telegram канал Dtp.kiev.ua.
Так, стало відомо, що в суботу, 27 березня дівчина зуміла знешкодити злодія, який намагався вкрасти речі з торгового кіоску на Троєщині в Києві. Відомо, що злодій намагався вкрасти речі з торгового кіоску на проспекті Маяковського, але 18-річна дівчина його затримала.

Фото: Dtp.kiev.ua
Фото: Dtp.kiev.ua

"Хлопець намагався вкрасти речі з торгового кіоску, але ось ця 18-річна тендітна дівчина, його наздогнала і провела затримання! Зараз приїхали співробітники Служби охорони!",- йдеться в публікації.

Фото: Dtp.kiev.ua
Фото: Dtp.kiev.ua

Поки дівчина намагалася наздогнати злодія, очевидці викликали наряд поліції. По прибуттю правоохоронців дівчина передала зловмисника їм.

Фото: Dtp.kiev.ua
Фото: Dtp.kiev.ua

Нагадаємо, що 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися. Мати 11-річного Крістіана Пінеди подала позов на суму 100 мільйонів доларів про смерть до окружного суду округу Джефферсон.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , директора ліцею під Києвом, де отруїлися двоє дітей, відсторонили від роботи. Про це стало відомо з повідомлення в Facebook мера міста Боярка Київської області Олександра Зарубіна.

Також "Знай.uа" писав, що дві школярки отруїлися невідомими речовинами: батьків попередили про небезпеку.