Популярна українська телеведуча Лідія Таран показала, як відпочиває на прогулянці з велосипедом. Відповідні знімки вона опублікувала в своєму Instagram.

«Оживаю разом з природою, скоро буду бруньки пускати і розквітну. А сьогодні відкрила вело сезон. Щастя - є! п.с. Випереджаючи питання - це велик не мій…», - написала телеведуча в коментарі під публікацією.

У коментарях захоплені фанати підтримали рішення Лідії проїхатися на велосипеді, та похвалили її за гарний вибір одягу для прогулянки. Зокрема, увагу підписників привернула картата сорочка-пальто, яка вигідно підкреслила красу телеведучої.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Це любов! Вам дуже личить!», «Красива, як сама весна!», «Лідія, ти розумничка, на велосипеді - це просто супер, теж обожнюю велосипед, відмінний транспорт», - пишуть коментатори.

«Весна іде - весні дорогу! Які Ви гарні!», «Лідія, ви у хорошому стані!», «Молодець! Рішення вірне», «Дуже класне пальто, Лідочка, і Вам відмінно в ньому», - додають українці.

Нагадаємо, що Астаф'єва перетворилася на руденьку бестію заради Нікітюк і Каменських: "Помадка-кучерик"

Також, "Знай.uа" писав, що мокра Оля Полякова засвітила своїх улюблених "кумушек": "Русалки мої"