У Києві на одній з вулиць міста посеред дороги утворилася велетенська яма.
Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.
Так, стало відомо, що у суботу, 27 березня у Києві на вулиці Жмеринська 10 просто посеред дороги утворилася велика яма. Варто зазначити, що яма виявилася достатньо глибокою.

Фото Національної поліції
Фото Національної поліції

Наразі невідомо, чому на вказаному місці утворилася яма таких розмірів. На оприлюднених фото видно, що яма утворилася просто посеред проїжджої частини та викликала у водіїв багато незручностей. Адже водіям доводиться об'їжджати яму, а це викликає тягнучки на цій ділянці дороги.

Яма на дорозі, фото з фейсбук
Яма на дорозі, фото з фейсбук

До слова, у Києві фура з бетонною "пірамідкою" змусила понервувати сусідів по дорозі. Фото, зроблене очевидцем, на своїй сторінці в Facebook публікує спільнота "Київ Оперативний". Чоловік перевозив бетонні блоки, навалені купою у кузові. При цьому бетонні блоки нічим не були закріплені.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь... НП сталася на проспекті Лобановського недалеко від зупинки Бєлгородська.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нещодавно Знай писав, що три села Закарпатської Міжгір'я повстали проти варварської вирубки лісу.