У Голосіївському парку Києва невідомі з дозволом на зріз сухостою зрубали 17 вікових дубів.
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук повідомив депутат Єгор Фірсов.
Так стало відомо, що у Голосіївському парку Києва невідомі з дозволом на зріз сухостою зрубали 17 вікових дубів. Варто зазначити, що деяким дубам було понад 300 років.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Невідомі" на жаль залишаться невідомими, а хоч би і знайшли - відповідальність доволі умовна. Це дикунство вже давно варто припинити, бо звикати до таких новин не дуже хочеться", - сказано у повідомленні.

За інформацією Facebook-групи "Клуб Корінного Киянина" дерева зрізали за Сільськогосподарським провулком біля ботанічного саду НУБіП. Зазначимо, що у виконавців робіт при собі дійсно були документи, які засвідчували, що вони мають право зрізати сухостій.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Жоден дуб не сухий. Інших дерев не ріжуть, хоча в акті написано і про інші дерева. На запитання що за беспредел вони творять, відповідають що це уже територія не парка, а бот.саду, і мають на це право", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, що росіянин зліпив зі снігу копію київської Батьківщини-матері, українці не оцінили: "Охолола?"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляє портал у Харкові "прокинулися" проліски

Також Знай писав, що На Закарпатті "вибухнув" японець, очевидці не вірять очам: "це вперше"