У Києві поблизу ресторанів швидкого харчування «МакДональдс» зібралися величезні черги з тих, хто бажає перекусити у «макдрайв». Відповідне відео опублікували в спільноті dtp.kiev.ua.

Як зазначається, черги з автомобілів розтягнулися на декілька сотень метрів. Через локдаун в столиці зачинені всі ресторани та кафе, однак гарна погода виманила містян на прогулянку. Купити швидкий перекус зараз, як виявилося, можна лише у «макдрайв».

«Київ. Локдаун. Черга в Мак», - підписав відео його автор Влад Антонов.

«У людей вдома жерти нічого, ось і все!», «На «Мінській» вчора 14 машин нарахувала», «На «Деміївській» черга з бажаючих пожерти не пускають машини, яким треба просто проїхати перехрестя!», - скаржаться кияни.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

«І чого смішного? Люд бережеться черг оффлайн... в своїх авто», - слушно зазначає дехто.

«Бо кафе та їдальні всі закриті», - додають містяни в коментарях до повідомлення.

Тим часом у Хмельницькому прямо посеред вулиці зчепилися п'яний власник голубів і перехожий. Конфлікт стався через несподівану вартість фото. За те, щоб діти сфотографувалися з голубами, чоловік вимагав 500 гривень.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Також Знай повідомляв, що в електричці Фастів-Київ стався конфлікт між пасажирами. Людей довелося розбороняти. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму.