Популярні українські виконавці, актори та телеведучі показали своїх волохатих улюбленців - песиків. Їхні фото розмістили на сторінці телеканалу «1+1» у соцмережі Instagram.

Серед тих, хто показав свого найкращого друга – співачка Джамала, телеведуча Ольга Фреймут, акторка Ольга Сумська та інші.

«Зіркові чотирилапі друзі. А ти маєш домашнього улюбленця? Ділись в коментарях. Вже зовсім скоро на телеканалі 1+1 стартує новий комедійний детектив «Джек і Лондон». Цікава історія про господаря та його собаку, який, схоже, почав з ним розмовляти», - повідомили на телеканалі.

Українці звернули увагу на той факт, що всі вітчизняні зірки тримають вдома виключно дорогих, породистих тварин.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Жодного безпородного. Знайшли, чим хвалитися», «І у всіх собаки породисті, а простих собак з вулиці - слабо взяти?», «Це закордонні селебріті не стидаються і заводять безпородних собак чи котів, наші, нажаль...», - пишуть у коментарях підписники сторінки.

«Всі собаки схожі на своїх господарів», - помітили інші.

«А чого ні в кого такси немає? Такса ж - найкраща собака», - дивуються українські прихильники цієї породи.

Нагадаємо, молода матуся Джамала поскаржилася на смертельну втому: знайоме кожній жінці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джамала стала репершою і перейшла на спортивні костюми.

Також портал Знай.ua писав, що Джамала поділилася з шанувальниками зворушливими фото з мамою.