У Києві жінка пенсійного віку своїми руками створює милі іграшки і продає їх біля метро. Про це розповіли в співтоваристві «Клуб корінного киянина» в соцмережі Facebook.

"Станція метро Почайна (Петрівка). Не милостиню просить, а своїм умінням в'язати заробляє гроші до своєї мізерної пенсії. Сидить жінка біля входу в метро і продає в'язані іграшки гачком, в кожній вкладена душа, кожна особлива, ексклюзивна. Будіть пробігати, зупиніться купіть красу у рукодільниці. Допоможіть людині...",- написала автор повідомлення.

У коментарях знайшлося багато бажаючих допомогти жінці.

"Хороший пост. Треба сходити до неї за звірятами. Красиво ж! Якісь ці іграшки... затишні чи що?!... складно описати. Але хочеться" « "приємно, що цей пост кочує по київських групах, може знайдеться ангел-хранитель для цієї працьовитої і доброї жінки, адже тільки людина з добрим серцем може в'язати таку милоту", - впевнені кияни.

"У Солом'янському парку жінка продавала такі ж іграшки, в'язані своїми руками, оштрафували", "Такі іграшки і я б прикупила дитині! Це не китайське барахло, яке незрозуміло з якої пластмаси зроблені!» ,- розповіли в групі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Скрін, Клуб Корінного Киянина
Скрін, Клуб Корінного Киянина

"Поважаю тих бабусь, та й взагалі людей, що навіть у важких випадках виживають хоча б таким методом. Торгівля, співають, грають. А не як деякі-дармоїдством, жебракують, клянчать, нічого не роблячи, а заробляючи просто на брехні і нашій наївній довірі», - додають інші.

Знайшлися навіть ті, хто готовий допомогти з матеріалами рукодільниці.

"Є багато залишків (клубочків) непотрібних різнокольорових вовняних ниток. Повідомте адресу "Нової пошти» і кому вислати (за мій рахунок)", - написав небайдужий громадянин.

Нагадаємо, що у Мін'юсті розповіли, як українцям уникнути дискримінації і де шукати порятунку.

Як повідомляв портал Знай.uа, жінка стала жертвою підступної схеми торгівлі людьми:"мене віддали турку".

Також Знай.uа писав, що у Львівському державному університеті МВС записали соціальний відеоролик про торгівлю людьми.