У Києві відбувається демонтаж двох будівель ресторану швидкого харчування мережі Mc'donalds. Про це розповіли в телеграм-каналі «Київ зараз», публікуючи відео з місця події.

Як повідомляється, під знесення пішли српазу два заклади-один біля станції метро "Позняки", другий – на "Деміївській".

"Згідно з паспортом робіт на Позняках, ресторан швидкого харчування очікує реконструкція. Завершити роботи планують у третьому кварталі 2021 року», - розповіли в телеграм-каналі.

На опублікованих кадрах-екскаватор, який ковшем розбиває стіну будівлі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У самому "Mc'donalds Україна" поки ніяк не коментують знесення двох ресторанів. На офіційному сайті інформації з приводу реконструкції не вказано.

Тим часом у Хмельницькому прямо посеред вулиці зчепилися п'яний власник голубів і перехожий. Конфлікт стався через несподівану вартість фото. За те, щоб діти сфотографувалися з голубами, чоловік вимагав 500 гривень.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Також Знай повідомляв, що в електричці Фастів-Київ стався конфлікт між пасажирами. Людей довелося розбороняти. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму.