Популярний український співак, а за сумісництвом - «вічний ректор» Київського національного університету культури і мистецтв, Михайло Поплавський анонсував появу нового відео для його сторінки в соцмережі «ТікТок».

Відповідний знімок він опублікував у себе на сторінці в Instagram.

На опублікованому фото – ректор ніжно обіймає за плечі свою підлеглу, танцюристку шоу-театру «Поплавський» Єву Чаркіну, яка займається східними танцями.

«Продовжуємо знімати нові відео в TikTok! Як думаєте, з ким наступне відео? Дивіться backstage в сторіс та пишіть свої здогадки в коментарі», - запропонував співак своїм фанатам.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На своїй сторінці Єва це ж фото лаконічно підписала «Шеф».

«Яка класна фотка», «У вас завжди щось цікаве», «Зірка», - захоплено коментують допис юні фанати та фанатки співочого ректора.

Нагадаємо, Поплавський змусив студента попітніти заради диплому: "Жбурляв гітари й апельсини".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua, Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.