Скандальна блогерка, любителька пластичних операцій і колишня "Пацанка" Анастасія Покрищук, зважилася на нові зміни в своєму тілі.

У соцмережі Instagram вона показала, як проходить її чергове перевтілення під ножем хірурга.

Як завжди, Анастасія вирушила до Туреччини, щоб скористатися послугами місцевої клініки.

Однією з проблем, яка хвилювала блогершу, були її рекордні вилиці-коли вона лягає вниз обличчям, на цю частину тіла припадає особливий тиск. Однак медики знайшли вихід із ситуації.

"Це наймиліше відео! Дякую, що так піклувалися про мої вилиці. Я переживала, що коли будуть перевертати вниз обличчям, буде тиск на вилиці. Але лікарі придумали систему спеціально для мене: голову поклали на бік, на силіконову штуку, таке коло, і вийшло, що вилиця була всередині цього кола, і не стикалася ні з чим. І постійно перевіряли, щоб вилицям було зручно», - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментарях фанати блогерки розійшлися в думках, чи варто було їй лягати під скальпель знову.

"Офігеть, так вже хочеться побачити скоріше результат. Настя, ви мега смілива!", "За * бись, заснула свинею, прокинулася офігенно худою Крихіткою», - захоплюються одні.

"Капець, що люди з собою готові робити!", "Страшно навіть дивитися на це", "Вибачте, але це злочин медиків, ваше тіло і так мрія, а вони взялися за нього", - обурюються інші.

Нагадавши, пацанка Покрищук потрапила під крапельницю через сідниці: "Зупинись, сходи до психолога". Анастасія Покрищук зняла відео в лікарняній палаті.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Пацанка Покрищук оголила груди на 8 березня і показала, як святкувати: "Я тобі нагадаю". Анастасія Покрищук звернулася до жінок з нагоди 8 березня

Також " Знай.ua " писав, що перероблена пацанка Покрищук налякала беззубим ротом: "так і залишимо, буде красиво". Блогер демонструє навіть найвідвертіші моменти зі свого життя