У Києві неадекватний громадянин влаштував справжнє пекло сусідам, жбурляючи різними предметами з вікна власного помешкання. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, все відбувалося на вулиці Волинській.

«Якесь неадекватне створіння на Волинській жбурляло з вікна свого балкона усілякий непотріб, типу скляних пляшок і тд. Ускладнювалося все тим, що кидав він це прямо по автівкам, які проїздили повз», - розповідають у спільноті, додаючи, що попередньо неадекват поцілив у вісім автомобілів.

«Правоохоронці вимушені були перекрити вулиці і затримати неадеквата. А як проходить ваш вечір?», - додали автори посту.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Отже ж падло. Краще б ти викинувся сам», «У нас такі ж сусіди були в будинку, жили на третьому - банки летіли на дитячий майданчик, пляшки. Хворі люди, добре, хоч нікого не вбили. Продали квартиру. Де то вони живуть зараз. Може і вони», «На Різдво так все починалося і у нас в будинку. Банки, каструлі, хліб, дитина... добре, що в цей раз затримали, поки ніхто не постраждав», - обурюються кияни.

«У групі «Синій кит» дали завдання», «Уміють люди відпочивати...», - жартує дехто.

Нагадаємо, що у Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку. Фахівці, за допомогою спеціального обладнання, виловили плазуна і доставили в найближчу водойму, де відпустили в природне середовище проживання.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпропетровській області неадекватний чоловік "зняв" з собаки шкуру живцем.

Також Знай.ua писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.