У Києві знову зловили банду грабіжників, які промишляють в кишенях та сумках неуважних мешканців столиці. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, цього разу до рук банди потрапила дівчина, якій одна з «золоторучок» встигла відкрити рюкзак.

«Сьогодні вранці на станції «Індустріальна» оцей непотріб прилаштувався на сходах до дівчини. Встигло відкрити рюкзак, але дівчина вчасно помітила. Тупо, ніякої управи на них немає. А найприкріше, що всім байдуже. Звісно, до тих пір, доки особисто їх не стосується», - обурюються автори повідомлення.

У коментарях кияни діляться власним сумним досвідом спілкування з такими бандитами.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Сьогодні вранці, особисто зі мною трапилась така сама пригода на площі Космонавтів, в підземці, о 06:50 ранку... Але я вчасно не помітила, і гаманець з картками вкрали», - розповідає пограбована киянка.

«Знову ці з банди всеодноїхнесадять. Але до чого тут всім байдуже? А щось людей і не побачив. Там на зупинці далече була аж одна людина», - зазначають інші.

«Наша поліція ловить тільки без масок», - обурюються містяни.

Нагадаємо, що у Російській Федерації 13-річний підліток покінчив життя самогубством через сварку з матір'ю.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Тернополі п'яна вчителька зробила страшне з семикласником: закрилася в спортзалі і…

Також Знай.uа писав, що під багатоповерхівкою раптово натрапили на розпластане тіло молодого юнака: стрибнув з величезної висоти.