У Києві безвісти зник 90-річний чоловік. Його родичі просять усіх небайдужих допомогти у пошуках, пишуть у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, Томенко Микола Леонтійович, 1931 року народження, загубився 22 березня близько 16:00 на вулиці Туполєва, 15б.

За запевненнями рідних, чоловік не вживає алкоголю, раніше ніколи не губився. Ніяких особливих проблем зі здоров'ям у нього теж не було, тому не ясно, як він міг зникнути.

"Якщо хто побачить-повідомте, плиз», - просять рідні.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"90 років! Нехай знайдеться і все буде добре!», - пишуть в коментарях городяни.

Пізніше стало відомо, що зниклого чоловіка все-таки знайшли – він був у лікарні.

"Знайшовся!!! Спасибі всім, хто відгукнувся, о 5 ранку забрали по швидкій в центрі міста. Дзвонив в 103, говорили, що такий не надходив...» ,- написав родич пенсіонера, який займався пошуками дідуся.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому.

Як повідомляв портал Знай.ua, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.