У Києві маршрутки можуть перестати їздити через локдаун і обурення пасажирів.

Про це заявив голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко, передає "Сегодня".

За його словами, поліція проводить масові рейди, які фактично блокують роботу маршруток.

"Зараз у Києві проводять масові рейди для виявлення в маршрутках стоячих пасажирів. Водії намагаються не брати пасажирів більше, ніж належить. Через це виникають постійні конфлікти. Люди з зупинок навіть кидають каміння в автобуси за те, що ті не зупинилися, – всі хочуть доїхати на роботу. Тобто ситуація дуже складна і напружена"– - сказав Моїсеєнко.

Маршрутка в Києві, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Маршрутка в Києві, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Доходить навіть до того, що на кінцевих зупинках пасажири лізуть в бійку з маршрутниками і кричать, що самі будуть розбиратися з копами.

Моїсеєнко зазначив, що ще вранці маршрутники якось можуть вмовляти пасажирів не набиватися в салон, то ввечері - ситуація протилежна, люди просто готові розірвати водія за відмову пустити в маршрутку.

Тільки за ранок 24 березня було складено до 60 протоколів на водіїв маршруток. А один протокол - це штраф у розмірі 17 000 гривень.

Маршрутки / фото : Znaj.ua
Маршрутки / фото : Znaj.ua

За його словами, тільки з сьогоднішнього ранку складено до 60 протоколів на водіїв маршруток, а один протокол – це штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

"Він складається саме на водія. З цієї причини водії просто з'їжджають з маршрутів в парк і відмовляються працювати"– зазначив Моїсеєнко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал «Знай.иа» Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також «Знай.иа " писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"