Популярний український співак, «вічний ректор» Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський опублікував на власній сторінці в Instagram чергові поради про те, як українцям стати щасливими.

Цього разу співочий ректор порадив своїм палким фанатам любити себе та залишатися собою в будь-якій ситуації.

«Новий випуск «щастя є?!..» на тему «Бути собою». Щоб бути собою, треба визначити власний імідж, як внутрішній, так і зовнішній. Треба мати чіткі життєві принципи та основи поваги. І в першу чергу, необхідно - любити себе!», - зазначив автор безсмертної «Кропиви», «Вареничків» та «Борщу».

«Люди, які нас оточуют, сприймають нас через власні критерії взаємодії. Ми можемо бути різними – сильними та слабкими, рішучими або боягузами, багатими чи бідними. Головне – бути собою, мати чітку точку зору», - повчає Поплавський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Людина щаслива по-справжньому, коли вона справжня без облуди», - додають у коментарях віддані фанатки Поплавського.

Нагадаємо, Поплавський змусив студента попітніти заради диплому: "Жбурляв гітари й апельсини".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua, Поплавський поклав у рот молодій красуні на очах у всього Києва

Також "Знай.uа" писав, що грайливий Поплавський скрутив глотку хейтерам в прямому ефірі: "є ще питання?" У своєму Instagram, артист вирішив розповісти, як справляється з хейтерами.