У Києві рух швидкісного трамвая зупинили через пасажирів, які відмовлялися відпускати напівпорожній транспорт. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Відзначається, що інцидент стався на вулиці Гната Юри. Через введені нещодавно посилені карантинні обмеження в салоні трамвая може перебувати тільки 50% сидячих пасажирів. Через це на зупинці утворилася величезна черга, а люди не могли потрапити на роботу.

"Кілька пасажирів, які не змогли потрапити у вагон трамвая №1, вийшли на рейки і відмовилися йти», - повідомляють в співтоваристві.

За деякими даними, призвідником бунту стала жінка-медик, яка ніяк не могла виїхати на роботу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Поки вона там щось говорить і доводить, пенсіонери тихо на штурм трамвая підуть, як диверсантів піонер загін», «людина надала посвідчення медика, їде дуже рано вранці, щоб встигнути вчасно в дитячу онкологію, і все одно.... У салоні бабусі і дідусі з приспущеними масками і водій, який розповідає, що місць немає... О пів на шосту ранку медику немає місця???? Ох**ніли??? Наш народ можна тільки дуже жорстко поставити на місце!!!!",- обурюються кияни.

Нагадаємо, раніше У Києві банда малоліток "пресувала" 12-річного школяра на очах у перехожих: "тобі все одно п * зда"

Як повідомляє портал " Знай.ua» Синій киянин влаштував ДТП і вразив нахабством: "може я*ца показати?"

Також " Знай.ua " писав, що Київський "Буфет" напуває гостей паленим алкоголем: навколо тіла, поліція безсила