В одному з київських парків дитині відірвало палець гойдалок. Про це розповіли в сюжеті «ТСН».

Як повідомляється, дівчинка грала на майданчику разом з сестрою. У парк Партизанської слави їх привів дідусь, який повинен був стежити за дітьми.

За свідченнями очевидців, трагедія сталася в лічені секунди-пальчик застряг в одній з конструкцій, і його розчавило.

Роздроблена фаланга залишилася висіти на клаптику шкіри. Мами інших дітей, що гуляли в парку, спробували своїми силами зупинити кров, і викликали швидку допомогу.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

За словами місцевих жителів, діти часто отримують травми на цьому майданчику. Дані гойдалки встановлені для дітей з інвалідністю, які пересуваються на колясках, проте конструкція вкрай небезпечна – в ній немає обмежувачів, які не дозволили б гойдалки відрубати палець будь-якої дитини.

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.uа", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця таксі подорожчали на 100%

"Знай.uа" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.