У Києві через нові карантинні обмеження у транспорті пасажири змушені чекати в довжелезних чергах на зупинках. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову. Обмеження по кількості пасажирів у громадському транспорті призвело до того, що не всі бажаючі потрапляють у салон і вимушені стояти у довжелезних чергах. Через це деякі обурені пасажири блокують роботу транспорту. Десь ми вже це бачили...», - написали у спільноті.

У коментарях кияни звинувачують в усьому міську владу та керівників держави, які за рік карантину так і не напрацювали коректного плану дій в подібних ситуаціях.

«У столиці нема міської влади, адже нормальний мер зібрав би всіх перевізників і знайшов би важелі впливу, щоб вони збільшили кількість рухомого складу у час пік. До того ж є потужне комунальне автотранспортне підприємство Київпастранс», - вважають кияни.

«Зомбіленд, за рік в людей мізкі перевернулися догори дригом. Зняти там намордника, та будуть одні соплі. Люди скоріше захворіють від страху, що на них нападе якісь вірус, а він вже давно напав... А люди із-за тряпочок кидаються на людей, не розуміючи, що з нас роблять повних дебілів», - запевняє дехто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

«Простояв годину 20 хвилин. Напівпорожні маршрутки проходять повз, також і міський транспорт... Це, що бл**ь, все для людей??? Ввели, с*ки, лохдаун, скоротили посадочні місця, так збільште кількість транспорту...», «Треба права свої починати відстоювати. Якого хріна я плачу податки в казну на утримання транспорту, як і інші люди, і не маю можливості користуватися ним. І якого хріна ми повинні стояти по годині на зупинці? Конституційні права захищені?!», «При цьому купа тіл варто без масок. Все, як завжди», - додають містяни.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.