У Києві водій маршрутки влаштував сцену ветерану АТО, оскільки чоловік має право безкоштовного проїзду. Між тим, під час карантинних обмежень водій має право взяти лише половину від потенційних пасажирів, тому ідея везти когось безкоштовно здалася йому, м'яко кажучи, непривабливою.

Про це повідомляє Telegram-канал ДТП.Києв.

"На зупинці вулиця Вишгородська в маршрутку заходить АТОшник, а за ним ще натовп людей. Водій з істерикою і криками "Я за вас штраф платити не буду" вилітає і відмовляється далі їхати, аргументуючи це тим, що у нього і так тільки половина посадочних місць. Пасажири готові були заплатити за учасника бойових дій, але образа водія сильніша. Ця дія триває вже 15 хвилин",- йдеться в публікації.

22 березня Київ офіційно потрапив до "червоної" зони карантину. Тепер всі заклади громадського харчування працюють виключно на виніс, ТРЦ і спортзали закриті для групових відвідувань, а салони і клініки працюють тільки за попереднім записом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу критично діє на людей, хто в зоні ризику.

Як повідомляв Знай.uа, українців у лютому почнуть масово вакцинувати від ковіда, список щасливчиків.

Також Знай.uа писав, що бенкет під час епідемії, МОЗ витрачає мільйони на "ілюмінацію" і комп'ютерні послуги.