У Києві компанія п'яних молодих людей влаштувала дебош у парку і перекинула автомобіль. Небайдужий перехожий двічі викликав поліцію, але ніхто так і не приїхав.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Х. Київ".

Як стало відомо, киянин гуляв у парку на Печерську, коли його увагу привернула група з 10 п'яних хлопців, які стукали по машинах, голосно кричали і нападали безпричинно на людей. Чоловік викликав поліцію, але за цілу годину йому ніхто не передзвонив і не приїхав.

Коли з парку люди розбіглися, група бешкетників вирішила просто перекинути чийсь автомобіль. Киянин знову спробував викликати поліцію, цього разу через додаток, але його знову проігнорували.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Якщо вас захочуть вбити в центрі Києва, то поліція вам не допоможе! Сьогодні під час прогулянки в парку на Печерську бачив як близько 10 нетверезих хлопців кричали, стукали по машинах, які проїжджали, без причини нападали на людей, які просто гуляли в парку. Подзвонив в поліцію, почекав годину і ніхто так і не приїхав і не передзвонив. Коли всі люди з парку розбіглися, вони не знайшли когось бити і просто перекинули чиюсь машину. Згодом знову зустрів їх за квартал від парку, коли вони гналися по вулиці за якимось хлопцем. У додатку My Pol затиснув кнопку " SOS " (її треба тиснути коли вас вбивають і поліція повинна швидко приїхати). Але ніхто так і не приїхав і не передзвонив. Вкотре переконався, що в Україні якусь безпеку може надати хіба що власна зброя. А поки купите хоча б газовий балончик, якщо ще не маєте",- розповів автор поста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банда малоліток" пресувала "12-річного школяра на очах у перехожих:" тобі все одно п * зда"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Синій киянин влаштував ДТП і вразив нахабством: "може я*ца показати?"

Також «Знай.иа " писав, що Київський "Буфет" поїть гостей паленим алкоголем: навколо тіла, поліція безсила