У Києві в одному з мегамаркетів мережі "Ашан" покупниця побилася з поліцейським охорони. Конфлікт почався через те, що правоохоронець зробив жінці зауваження і попросив надіти маску, але та відмовилася.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Київ оперативний" і оприлюднили відповідне відео.

Поліцейський спочатку відібрав у жінки телефон, а після кілька разів вдарив її в голову. Покупниця у відповідь штовхнула чоловіка ногою. Під час одного з ударів жінка спіткнулася і впала на підлогу, але швидко піднялася і конфлікт продовжився. Покупниця кричала на копа і відбивалася від нього руками.

"Ким би не була ця дама, але така поведінка співробітника поліції охорони неприпустима. Саме через таких охоронців нормальних правоохоронців називають сміттями", - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Думки киян з приводу конфлікту розділилися, хтось вважав винним жінку, інші вважають поведінку охоронця неприпустимою, а деякі, що винні обидва:

"Без маски - штраф", " в іншій країні її вже відлупив би кийком і закували в наручники. Як відгукнеться, так і відгукнеться", "лімітуа колгоспна", "Довела мужика. Сама до**ала його ось і не витримав", " Бабка за**ала, лазить без маски, мра*ота стара. Плюс, сама почала до сміття руки тягнути. Ось і отримала по щам", " не треба було нахабніти бабі, вона порушує(ходити без маски, не одноразово, як сказав охоронник), і нахабно лізе в обличчя з телефоном. Поліцейський правильно зробив", " зайшла без маски і ще знімає на телефон, Кончіта!", "чому ніхто не говорить що було до цього?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний львів'янин напав на охоронця через пляшку слабоалкоголки: труби горять

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пасажирка без маски влаштувала розбирання, завмер весь вагон: "я тебе так у * бу"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві "голий" хлопчина прикрився шарфом і увірвався в ТРЦ, охорона не оцінила – "ти потрапив на бабки!"