У п'ятницю, 19 березня, помер відомий фронтовий волонтер і дитячий стоматолог з міста Ірпеня Юрій Юрасюк. Помер чоловік у госпіталі курортного міста Шарм-ель-Шейха в Єгипті від наслідків коронавірусу.

Про це передає "РБК-Україна".

Юрій разом з дружиною і двома дочками поїхав на відпочинок на початку березня. На третій день йому стало погано і почався сильний кашель, проблеми з диханням. Чоловіка терміново госпіталізували в лікарню з діагнозом "пневмонія", де його підключили до апарату ШВЛ. У підсумку у волонтера підтвердили коронавірус.

Дружині Юрія не дозволяли бачитися з чоловіком, ні навіть спілкуватися по телефону. Лікарі говорили, що Юрій дуже слабкий і йому потрібно берегти сили.

джерело: РБК
джерело: РБК

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Життя волонтеру намагалися врятувати всім світом, проте в лікарні він помер. Це сталося 19 березня. Весь цей час посольство надавало допомогу Юрію та його родині.

Відомо, що Юрій Юрасюк був фронтовим волонтером і дитячим стоматологом. Він безкоштовно лікував зубки дітям сімей загиблих на сході України. Також кілька років був волонтером ГФ "Бучанська Варта". Всі роки війни на Донбасі він допомагав українським військовим.

джерело: РБК
джерело: РБК

Як повідомили в посольстві, з моменту надходження інформації про госпіталізацію Юрія Юрасюка в лікарню, українські дипломати підтримували контакт з дружиною померлого Ольгою Юрасюк і страховою компанією, яка його обслуговувала.

"Посольство з моменту надходження інформації про госпіталізацію Юрія Юрасюка в лікарню підтримувало постійний контакт з дружиною померлого Ольгою Юрасюк і страховою компанією, яка його обслуговувала. На даний момент посольство сприяє в репатріації труни з тілом Ю. Юрасюка в Україну", - повідомили в Посольстві України в Єгипті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київський пожежник помер від коронавірусу на руках у лікарів: полум'я хвороби виявилося сильнішим

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мер Франківська Марцінків втратив кумира, місто в сльозах: "сумуємо..."

Також «Знай.иа " писав, що Лікарні захлинаються від потоку підступних пацієнтів- " мертвих і живих розділяє шторка"